Psiholog Cluj

Bine ai venit

Te aici poate pentru ca esti intr-un impas, poate te confrunti cu o problema pe care nu stii cum sa o gestionezi sau poate incerci sa afli cum ai putea ajuta pe cineva drag. Oricare ar fi motivul, sper sa gasesti informatiile prezentate cat mai utile si mai placute!

Te invut cu drag la cabinetul meu. Sunt foarte pasionata de munca mea si caut mereu cai noi prin care sa imi ajut clientii sa isi invinga temerile sau gandurile defetiste si sa traiasca o viata implinita.

Cum va pot ajuta

In primul rand vom face o evaluare complexa a problemelor, ca sa pot intelege cat mai bine prin ce treci. Este un pas esential care ma va ajuta sa imi dau seama care ar fi cea mai utila interventie psihologica pentru tine.

Apoi vom incepe impreuna un proces de explorare si autocunoaștere. Pentru a putea schimba starile emotionale puternice, initial trebuie sa le intelegem. Cum apare furia noastra? De se mentine o stare de deprimare? Care este explicatia pentru senzatiile fizice infricosatoare dintr-un atac de panica? Cand consideram reactiile noastre emotionale ca fiind aleatorii, avem senzatia ca ele sunt incontrolabile si ajungem sa ne simtim vulnerabili si neajutorati. In realitate, putem avea mult mai mult control asupra vietii noastre emotionale decat credem. Vom intelege impreuna cum “contribuim” la propria suferinta emoționala si implicit cum putem sa o schimbam. Cand intelegem de ce reactionam intr-un anumit mod si cum sa reglam aceste reactii emotionale, devenim mai putenici. Asta nu inseamna ca nu vom mai suferi, ca nu vom mai trai emotii intense, ci pur si simplu ca vom avea încredere in capacitatea noastra de a le face fata.

Tulburarea obsesiv-compulsiva

Mintea noastra “lucreaza” mereu. Fie ca suntem sau nu concentrati pe o anumita sarcina, in spatiul constiintei noastre …

Anxietatea sociala

Cu toti simtim “emotii” sau “fluturi in stomac” in situatiile in care performanta ne este evaluata, la un interviu …

Depresia

 “ De la o vreme - nu stiu nici eu din ce pricina - mi-a pierit toata veselia si m-am lasat de toate deprinderile si îndeletnicirile …